Sakaryaspor Eyüpspor'u gümletti! 2-0

Hiç yorum yok


 Trendyol 1. Lig'in yedinci haftasında temsilcimiz Sakaryaspor sahasında ligde namağlup konumda bulunan Eyüpspor'u konuk etti. Rakibine pozisyon imkanı vermeyen yeşil-siyahlı ekibimiz rakibini golcüsü Kasongo ile yıktı.


Trendyol 1. Lig'in 7'nci haftasında Sakaryaspor sahasında ligde namağlup lider konumda bulunan Eyüpspor'u konuk etti. Karşılamaya birçok eksik oyuncusundan yoksun çıkan Tuncay Şanlı'nın öğrencileri ilk devrede rakibine net şans vermezdi. İlk yarının uzatma dakikalarında konuk ekip köşe vuruşundan topu ağlara yollarken, bu gol VAR kararı ile elle oynama gerekçesi ile iptal edildi ve ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.


KRAL DAMGA VURDU

Karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı başlayan ekibimiz dakika 46'da Odise Roshi'nin sağ kanattan arka direğe nefis ortasında iyi yükselen Kabongo Kasongo ile golü buldu ve öne geçti. Bulduğu gol sonrası rakibine fırsat tanımayan Sakaryaspor 56'ncı dakikada Bülent Cevahir'in çok iyi ortasına mükemmel yükselen Kabongo Kasongo'nun şık kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkardı. Rakibi karşısında 2 farklı öne geçen Sakaryaspor sonrasında frene bastı ve karşılaşmanın temposunu düşürdü. Mücadelenin son dakikalarında ise konuk ekipte Caner Erkin, Oğuz Yıldırım'a yaptığı sert faul neticesinde sarı kart gördü. Caner'in yapmış olduğu hareket VAR incelemesi ile kırmızı karta dönüştü. Sakaryaspor karşılaşma boyunca rakibine fırsat vermez sahadan 2-0 galip ayrıldı.

5 MAÇ SONRA GÜLDÜK

Sahasında Arda Turan önderliğinde yenilgisiz Eyüpspor'u konuk eden Sakaryaspor ikinci yarıda Kabongo Kasongo'nun golleri ile sahadan 3 puan ile ayrıldı ve 3 maçlık yenilgi serisine son verirken, 5 maç sonra galibiyetine kavuştu. Eyüpspor ise bu sonuçla birlikte ilk yenilgisi Sakaryaspor'a karşı almış oldu. Öte yandan Tuncay Şanlı'nın öğrencileri puanını 8'e yükseltirken, gelecek hafta deplasmanda Manisa FK'nın rakibi olacak.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder