Vay 3 harfli market vay!.. A101'in kapısına mühür!

Hiç yorum yok


 Türkiye'de eski koleksiyondan kaynaklanan ekonomideki kötü gidişat, başta gıda maddeleri olmak üzere temel ürünler tüketimine gelen peş peşe zamlar sonrasında zincir marketler gündem olmuştu.


STOKÇULUKLA SUÇLANDILAR
Bir dönem sıvıyağ, şeker gibi ürünler stok yaptıkları iddiasıyla da gündem olan zincir marketler; son üç program yine en çok konuşulanlar arasında.

BAHÇELİ VE ERDOĞAN'DAN ÜST ÜSTE AÇIKLAMALAR
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zincir marketlerle ilgili hayallerini “sürekli zam yapan marketlerin FETÖ bağlantılarının” muhafazalarını barındırıyor.
Zincir marketleri stokçulukla suçlayıp "3 harfliler" diyerek hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, "Zincir marketlerle ilgili kontrolleri sıkılaştıracağız" demişti.

BİM, A101, ŞOK MARKETLERE SIKI DENETİM
Bu olaylardan sonra bazı illerdeki "3 harfli" olarak bilinen zincir marketler BİM, A101, ŞOK gibi marketlere denetimler artırıldı. Valilikler koordinasyonunda belediye zabıta ekipleri hem ürünleri hem de marketlerin belgelerini denetledi. Bazı illerden mühürleme haberleri geldi.

Zabıta ekiplerinin, Adapazarı Yağcılar Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No:31/A'da faaliyet gösteren A101 markete denetimi sırasında çalışma ruhsatının olmadığı tespit edildi. Zabıta ekipleri marketi mühürledi.Mağaza müdürü de sorumlu olarak kayıt altına alınırken, pazarlamanın gerekli izinlerinin tamamlanmasına kadar izin verilmeyecek.

A101'İN KAPISINDA MÜHÜR, CAMINDA DUYURU VAR

Kapısına kırmızı mühür konulan A101 şubesi, giriş kapısına da bir duyuru yazdı. Duyuruda; "Değerli Tüketim, mağazamız çok kısa bir süre içinde hizmete devam edecek. Anlayışınız için teşekkür eder saygılar sunarız" ifadeleri yer aldı.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder