Ümit Dikbayır Meral Akşener'e meydan okudu:

Hiç yorum yok

İYİ Parti'den ihraç edilen Sakarya Milletvekili  , Ümit DikbayıR "İYİ Parti'den adaleti, inancı, cesareti kaldırıldılar. Bunun için çok üzgünüm." dedi. Ümit Dikbayır ayrıca "Bunlar FETÖ yöntemi, şimdi bende" iddialarıyla ilgili meydanı okudu. Dikbayır, Akşener'in faaliyetlerine anlam veremediğini söyledi ve partide büyük genişlemenin yaşandığını da sözlerine ekledi. Tacize karıştığı ve Meral Akşener'in hesaplarını incelediği iddia edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır 5 Aralık'ta İYİ Parti'den ihraç edildi.

DİKBAYIR'DAN MECLİS'TE AÇIKLAMALAR!

Bağımsız Sakarya Milletvekili Dikbayır, Meclis'te düzenlenen basın toplantısının kurucusu olan İYİ Parti'den ihraç edilmeden sonraki değerlendirmelerde bulundu.

"Basının önünde yıpratacak açıklamalar yapıyor" aktarıldığını aktaran Dikbayır, bu sayede kamuoyunda insanlarla ilgili ortaya çıkan bütün iddiaların gerçeği yansıttığının anlaşıldığını kaydetti.

"BASIN ÖNÜNDE İLK KONUŞAN AKŞENER'Dİ"

Basın partisiyle ilgili hiç konuşmadığını söyleyen Dikbayır, "Basın ilk açıklamalarını yapan Sayın Meral Akşener'di. Grup toplantısında ve gittiğimde zaten konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener oldu. Ben de doğal olarak savunma gücü hizmetleri kapsamındaydı. Televizyonlara çıktığım zaman da zaten konuşuyordu. sipariş talebiyle Disiplin Kuruluna sevk edilmiştim." diye konuştu.

Asıl derdin kendisini çirkin iddialardan kurtarmak olduğunu söyleyen Dikbayır, "Şimdi 'Ümit Dikbayır'ı sürdük' diyorlar. İYİ Parti'den adaleti, inancı, cesareti sürdüler. Bunun için çok üzüntü. Biz bu partiyi milletimizin sorunlarına çözüm bulmak için kurmuştuk. Gelene kadar Genel Başkan Meral Akşener ve diğer banka hesaplarını hatta incelediğim, farklı sosyal medya hesaplarını yönlendirdiklerim taciz gibi iddialar da ortaya çıktı.Şimdi bunların hepsi boşandı.Şimdi sıra sıra bende.Neden beni bu iddialarla değil de farklı bir iddiayla piyasaya sürüldü?" tasarruf.

Dikbayır, kendisi hakkında hak iddialarıyla ilgili daha önce Ankara Cumhuriyet Başsavcığına başvuruda bulunduğunu, izlediği da taciz iddiasında bulunan kişinin hakkında şikayetçi olduğunu belirtti.

İYİ Parti'nin dinlediğine sitem etmeyen Dikbayır, "Partinin büyükleri, yüzde yüz haklı, iddiaların tamamının esassız olduğunu bildikleri halde beni savunamadılar. Beni savunamayanlar, milletin gücü nasıl savunacak, bunu milletin takdirine bırakıyorum." dedi. 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder