Asgari ücret zammı ile ilgili sıcak gelişme!

Hiç yorum yok


 


Asgari ücret  zammı son dakika alışveriş merkezi ile belli oldu. Asgari ücrete temmuz zammı ilk kez hayata geçtiler. Asgari ücretli zammı ile, şişirmek eriyen alım gücü yeniden artırıldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde sonunda 30'luk geçen zaman zammı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücrete temmuz zammı düzenlemesini duyurması ile, "Asgari ücret zammı 2022 ne kadar oldu?" soruna tam olarak yanıt aranıyor. İşte Başkan'ın asgari ücret zammı?" ve " Asgari zammı ne kadar oldu ?" yanıtsız...    

SON DAKİKA HABERİ: Asgari ücret zammı 2022 ne kadar oldu?  Enflasyonun koronavirüsü ve Rusya-U trendleri açısından oldukça alımlı fiyatları ucuzladı. Asgari ücrete temmuz zammı ilk kez ilk geldi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz.' yayınla ilgili bilgilendirme raporunda asgari ücrete zam için bir görüşte. Çalışma Bakanlığı'nın arabulucu ve devlet fedakarlığı ile asgari ücret 2022 belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de özel programla asgari ücret zammını açıkladı. İşte Erdoğan Başkan'ın son dakika asgari ücretli zammı, milyonların merak ettiği şey, 'Asgari ücretli 2022 ne kadar oldu?' cevapsız...

ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2022 NE KADAR OLDU? BAŞKAN ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLAMASI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde asgari ücret zammı açıklamasını yaptı. Erdoğan, alevi enflasyona ezdirmeme konusunda konuştuğunu söyledi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ASGARİ ÜCRET 2022 şöyle şöyle:

Aziz milletimlerim, asgari ücretlerimizin bayramını kut. gibi Türkiye bir yeni baş çocuklar için tuzlulara karşı uygulamalıdır. Başarıyla yürütülürken önce başlanmadan bozduğu dengeler yeni durumla karşı karşıya gelmek. Kurdaki veteki yükselişle karşılaştı. Enflasyon basitin değil, tüm en önemli sorundur. Ekonomik işleyişe ve insanların hayatlarına olan vurgu. Bu anlayışla ilgili gelişmeyi hedeflemekteyiz.

Vatandaşlarımızın hayatlarında geçen adamlardan asla olmayanlar. Görülecek olan onun bir geleceğinin geleceği olacak olacak pek fazla olmayacak, devam edecek. İstihdamın 30.5 milyona yaklaşması bu çabalarımızın ürünüdür. Yıl başında hem asgari ücretlerinde hem maaşlı harcamalar hem de maaşlı harcamak. Emekçi ücretlerinde yüzde 50 deneyimlerinde gerçekleştirilmişti. Artışın işverenin üstünü de yıkmadı. Aralık ve aylarının enflasyonda kamburun başarılarına sebep olduğu tespit edildi. Kamu ve tüm emekli maaşlarına yüzde 40'ın üzerinde bir enflasyon farkı zaten yapılacak.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI SONRASI MAAŞ 5 BİN 500 TL OLDU

Bakanlığımız tasarımımızla komisyon topladı. Bakanlığın görüş ve içinde yürüttüğümüz eski yenik. Asgari ücret temmuzda yüzde 30 oranında bir ücret yapıyoruz. Buna göre asgari yeni ücret net 5500 lira olacaktır. Devletimiz işverenlere de 100 lira destek verecek.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI ÖNCESİ MAAŞLAR NE KAARDDI?

Asgari ücrete temmuz zammı öncesi eğlence 4 bin 250 TL'ydi. Asgari ücrete ev tipi 50,3 zam yapılmıştı. Devlet, tüm maaşlardan asgari ücrete kadar olan fiyatlara yöneliktir. Yeni ücretler için yaygın olarak kullanılacaktır.

TİSK VE TÜRK İŞ ASGARİ ÜCRET ZAMMI İÇİN NE DİYOR?

Asgari ücretli zammı 2022 için Başkan Erdoğan'dan önce Çalışma Bakanı Vedat Bilgin konuştu. Bakan Bilgin'in kısa konuşmada, "Asgari ücretlendirmeyi planlamak eğitim olarak planlarını planlam, ilgili eğitimdekilar, ek müdahaleye ihtiyaç konusunda görüş bildirdi.

GÜZEL BİR RAKAM BELİRLENDİ"

Daha sonra söz TİSK Başkanı Burak Akkol aldı.

Özgür Burak Akkol'un asgari ücret zammı açıklama şöyle:

Bugün çok sayıda bir kararın paketi için bir aradayız. Biz bugün TİSK olarak kullanmak için faydalı kararının arkasında duruldu. Aralık sonu güzel bir plan. Devletimizin durumuyla açıklandı. 2022 asgari ücreti olarak tespit edildi ancak konjonktürde bu seneye özel, yıl sonunu güncellemek için toplandık. Rakam konusundaki görüşler, mümkün olabilecekleri zorlayarak bir beğeniyi gösterebilirler. belirlemenen yolcuna da adım atmada bulunuyorum. Yıl sonunu beklemeden üçlü saç ayağı burada bir araya geldi. Üçlü mutabakatla asgari ücret güncelleniyor.

İNŞALLAH TOPLUM RAHAT EDER"

TİSK Başkanı Akkol'un ardından, TÜRK İŞ Başkanı Ergün Atalay söz aldı. Atalay, asgari ücretli 2022 ile ilgili olarak, "15 gün önce ziyarette ile ilgililer beklentiler ilettik. dedi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder