BAL'da ikincid derbi haftası

Hiç yorum yok


 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'de heyecan verici bu hafta sonu oynanacak olan 5.ihaftada müsabakaları ile devam edecek.Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’de heyecan bu hafta sonu oynanacak olan 5.ihafta müsabakaları ile devam edecek. 3.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Karasuspor evinde bir başka Sakarya temsilcisi Hendekspor’u konuk ederken bir diğer temsilcimiz Kalaycıspor ise deplasmanda Görükle İpekspor ile karşı karşıya gelecek.

KALAYCI DEPLASMANDA

Ligde zirve hedefi ile yola çıkan Arifiye Kalaycıspor geride kalan 4 hafta 7 puan ile  en çok puan toplayan Sakarya ekibi oldu. Kırmızı Siyahlılar 5.hafta mücadelesinde Bursa deplasmanında Görükle İpekspor ile karşı karşıya gelecek. Behçet Durak’ın öğrencileri grupta henüz galibiyeti bulunmayan rakipleri karşısında kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Müsabaka Pazar günü saat 14:00’de Görükle Sahası’nda oynanacak

SAKARYA DERBİSİ

BAL’da sezonun ilk derbisinde 3.hafta Karasuspro, Arfiye Kalaycıspor’u konuk etmişti. Sezonun ikinci derbisinde ise yine Karasuspor sahasında bu kez Hendekspor’u konuk edecek. Pazar günü Karasu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14:00’de başlayacak. İlk derbiyi sahasında kaybeden Karasuspor bu kez taraftarının da desteği ile galip gelerek sezonun ilk 3 puanına ulaşma hedefinde. Geçtiğimiz hafta ilk kez kazanarak moral bulan Hendekspor ise Karasu’da kazanarak seriye başlamak istiyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder