Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Hiç yorum yok

 

Dilan Polat  ve Engin Polat  , kara para aklama iddiasıyla gündeme geldi. Polat çiftinin İstanbul Ataşehir'de yaşadığı 3 katlı ev ile Engin Polat'ın annesi ve akrabaları yaklaşık 5 yıl önce yaşadığı gecekondu havadan görüntülendi. Polat ailesini yaşadığı mahalleli ise, söyledi... Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Dilan Polat  ile Engin Polat'ın yaşadığı sonra çöktükleri ev şoke etti… Suç işlemek maksadıyla örgütlenmek, kara para aklamak ve vergi kanununa karşı suçlarıyla başa çıkmak Dilan Polat ve Engin Polat'ın yeni evlendiği dönemde yaşadığı Ataşehir Yeni Sahra'nda bulunan 3 Binanın ikinci katı ve yaklaşık 5 yıl önce Engin Polat'ın annesi Şükran Polat ve babası Sezgin Polat'ın yaşadığı gecekondu görüntülendi. Polat ailesinin mahalle sakinlerini konuştu. Polat ailesinin yaşadığı evlerin havasından da görüntülendi. Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Mahalle sakini Mercan Demirtürk, "Biz Sezgin ağabeyin elinde büyüdük. Bize ağabeylik yapıyordu. Dilan Polat'ı geldikten sonra burada görüyorduk elindeki kamerayla fotoğraf çekmeye giderken. Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Maddi özellikleri kendilerine yetecek şekildeydi. Ama buradan taşındıktan sonra yeni yerde fikrimiz yok. Kapının önünde sohbet ediyor.Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Kendilerine ait araçlar vardı. Sezgin Ağabey ticari taksi işiyle uğraşıyordu. Kiralık taksileri vardı. Nakliye işiyle uğraşıyordu.

Kendilerine ait araçlar vardı. Sezgin Ağabey ticari taksi işiyle uğraşıyordu. Kiralık taksileri vardı. Nakliye işiyle uğraşıyordu.Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Engin Bey dış cephe kaplaması yapıyordu. Askerden geldikten sonra dış cepheyle, inşaat işiyle uğraşıyordu" dedi.Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Engin Polat'ın annesinin ve babasının yaşadığı evde kalan ise, "Kiracıyım, burada 3 yıldır oturuyorum.Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

sizin gibi medyadan tanıyorum. Eskiden müşterimdi yola devam.Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Uydu işi yapıyordu öyle tanıştık. Bizden önce kızı oturdu. Daha önce kendisi oturuyordu.Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Kızından sonra bize kiraya verdi. 3 bin 500 lira kira verebilirim" diye konuştu.Dilan Polat bu akşam gelinmiş: Gecekondu mahallesinden lüks malikanelere!

Kızından sonra bize kiraya verdi. 3 bin 500 lira kira verebilirim" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder