Uçak hızında süper hızlı tren için tarih belli oldu

Hiç yorum yok


 İstanbul-Ankara arası yolculuk süresi karadan da kısalıyor.

Uçakla ortalama 1 saat süren yolculuklar Süper Hızlı Tren ile artık 1 saat saat 20 dakika sürecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, merakla beklenen geliştirme projeleri için tarih verdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ayaş, Beypazarı, Nallıhan, Göynük, Akyazı üzerinden Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren hattının geçeceği tarih verdi. Katıldığı bir TV programıyla ilgili ayrıntıları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu şu ifadeleri kullandı:


 İSTANBUL-ANKARA ARASI KARADAN 80 DAKİKAYA DÜŞECEK 

2028'e doğru neler olacak, Ankara İzmir Yüksek Hızlı Treni yapılıyor. Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Treni açılmaktadır. Ankara-İstanbul Süper Hızlı Trenine başlıyoruz. 2030'u belki biraz olabilir. 12 ilimiz YHT'den yararlanabiliyor. Süper Hızlı Tren ile Ankara'dan İstanbul'a 80 dakikada gelinecek. 

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ'NE DEMİRYOLU PROJESİ

 İstanbul'da kalacak alan raylı sistem Marmaray 1 milyarın üzerinde yolcu taşıdı. Bu yaşta bile henüz yok. Gebze'den başlayarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kapsayan İstanbul Havalimanı üzerinden Çatalca'ya gidecek bir rota olacak. 2028'e kadar bitecek. 

SAKARYA RAYLI SİSTEM 
,,
Kocaeli Kuzey hafif raylı sistem hattı, Bursa-Üniversite Görükle uzatması hattı, Sakarya-Adapazarı Serdivan raylı sistem hattı, Samsun raylı sistem hatları aracı var.


Hiç yorum yok

Yorum Gönder