"Akyazı’nın adam gibi bir girişi yok söylemini de tarihe gömeceğiz"

Hiç yorum yok

 

Akyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan Akyazı'nın trafiği rahatlatacak iki proje hakkında açıklamalarda bulunuldu. Soykan, "Akyazı'nın adam gibi bir giriş yok anlatılacağını de tarihe gömeceğiz" dedi.

İlçe merkezinin tek cadde üzerindeki seyrini ifade eden Başkan Soykan, “İlçe merkezimizdeki araç yoğunluğu en büyük sorunlarımızdan bir tanesi haline geldi. Biz bu problemin çözümü için süreci hali hazırda sürdürüyoruz. Ada Caddesi üzerinde yoğunlaşan şebeke Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi ve Yahyalı Bağlantı Yolu Projelerimiz ile 3 caddeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


DSİ tarafından Karacasu Deresi Islah Çalışmasının ikinci etabının yapımı ifade eden Başkan Soykan, “Girişimlerimiz sonucunda 30 milyon liraya ihale edilen ikinci etap çalışmaları ile beton duvar ve islah çalışması Süt Fabrikası mevkiine kadar. Şimdi Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projemizle burayı yeni bir yaşam alanına dönüştüreceğiz.


Karacasu Deresi Çevre Düzenleme ve Yahyalı Bağlantı YoluProjeleri'nin ilçenin geleceği için çok değerli olduğunu ifade eden Bilal Soykan, “Biz onun projemizde ilçemizin merkezini planlayarak hareket ediyoruz. Bu iki projemiz tamamlandığında hem ilçemize yeni bir giriş kazandırmış olacağız hem de ilçedeki sıkışmışlığı gidereceğiz.

Çevredeki yapılaşmanın hızlanması ve ticari büyümeyle bu bölgesel cazibe merkezi haline gelecek” dedi.İlçe Terminali'nin ile ilgili açıklamalarına değinilen yere Başkan Soykan, “Biz attığımız adım, onu projemizi düşünerek planlayarak çalışıyoruz. İlçe Terminali'miz Yahyalı Bağlantı Yolu'nun ve Karacasu Deresi'nin kesişmesinin olması tesadüf değil. Bu değişiklikler ile ne kadar doğru bir yerde yapıldığı bir kez daha anlaşılacak. Sığ konuşmalarıyla eleştirileriyle kulak asmadan ilçemiz için çok çalışıyoruz, Akyazı'mızın geleceğin inşa etmeye devam ediyor” diye konuştu.

İlçe Terminali'nin ile ilgili açıklamalarına de değinilen yere Başkan Soykan, “Biz attığımız adım, onu projemizi düşünerek planlayarak yapıyoruz. İlçe Terminali'miz Yahyalı Bağlantı Yolu'nun ve Karacasu Deresi'nin kesişmesinin olması tesadüf değil. Bu değişiklikler ile ne kadar doğru bir yerde yapıldığı bir kez daha anlaşılacak. Sığ konuşmalarıyla eleştirileriyle kulak asmadan ilçemiz için çok çalışıyoruz, Akyazı'mızın geleceğin inşa etmeye devam ediyor” diye konuştu.

 








Hiç yorum yok

Yorum Gönder