SON DAKİKA: Emekli ve memur Temmuz zammı için 2 yeni hesap!

Hiç yorum yok


 

SON DAKİKA : Emekli ve memur Temmuz zammı için 2 yeni hesap! Oran 44'ü uygulanacak: Enflasyon farkı ek zam ile emekli ve maaşları ne kadar olacak?     

Son dakika  haberi... Emekli ve memur Temmuz zammı 2022 için beklenen gün geldi. Pazartesi günü emekli ve memur maaşları başta olmak gibi bir yerde kalemde gelirleri belirleyecek Haziran ayı enflasyonla açıklanacak. TÜİK'in rakamları sonrası emekli zammı ve enflasyon farkı farkı        netleşecek. Bunun yanında hükümet sosyal yardımları yolundaki ödenekler. Öte yandan Anadolu Ajansı'nın yeni anketine göre Haziran'ın görünümünde 4,44 olarak, Merkez Bankası'nın ankete göre ise bu rakamlar yüzde 3,77 oldu. Yeni beklenilene göre sosyal güvenlikte okulla birlikte ek zamlı yeni emekli, emekli ve asgari ücretlendirmelerini yaptık. Kuruşuna tüm maaş hesaplamalarını yaptık.

  SON DAKİKA: Emekli ve memur Temmuz zammı için 2 yeni hesap! Oran 44’ü buluyor: Enflasyon farkı, ek zam ile beraber emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?

Son dakika haberleri...Emekli zammı ve memur enflasyon farkı ile milyonların geliri artacak. Asgari ücret Temmuz zammı müjdesi sonrası artık tüm gözler TÜİK'in açıklayacağı Haziran 2022 enflasyon rakamları üzerinde olacak. Enflasyon oranı ile emekli ve memur Temmuz zammı kesinleşecek. Öte yandan hükümet, Ocak 2022'de olduğu gibi sosyal refah artışı adı altında maaşlara ek zam olarak yansıyacak düzenlemeler üzerinde çalışıyor. Milyonlarca kişinin aklında hep aynı soru var: Emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? İşte cevabı...

Anadolu Ajansı ve Merkez Bankası Enflasyon beklentilerine göre ayrı ayrı tüm zam oranı ve maaş hesaplamalarını yaptık:

  • Temmuz zam oranı ile memur enflasyon farkı
  • Emekli zammı ve memur zammı hesabı
  • En düşük emekli ve memur maaşı hesabı
  • Temmuz zammı ile SSK ve Bağ-Kur emeklisi maaşları hesabı
  • 15 meslekte ek zamlı memur ve memur emeklisi maaşları hesabı
  • 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı hesabı

İşte emekli ve memur Temmuz zam oranı ile birlikte milyonların en çok merak ettiği YENİ HESAPLARLA tablo tablo tüm maaşlar...

NOT: Yarın açıklanacak Haziran ayı enflasyon rakamları sonrası emekli ve memur Temmuz zam oranı ve tüm maaş hesapları en hızlı en doğru Sabah.com.tr'de olacak. Takipte kalın...

SON DAKİKA: Emekli ve memur Temmuz zammı için 2 yeni hesap! Oran 44’ü buluyor: Enflasyon farkı, ek zam ile beraber emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?

SON DAKİKA HABERİ | HAZİRAN AYI ENFLASYON BEKLENTİSİ NETLEŞTİ: EMEKLİ VE MEMUR TEMMUZ ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Emekli ve memur maaşları için belirleyici olacak Temmuz zammı Haziran 2022 enflasyon oranı ile belirlenecek. Enflasyon rakamları Pazartesi günü Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından duyurulacak. Bununla beraber Merkez Bankası ve Anadolu Ajansı'nın Haziran ayı enflasyon beklenti anketi sonuçlandı.  

Hiç yorum yok

Yorum Gönder