3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cesedi dondurucudan çıktı!

Hiç yorum yok


 

Son dakikalarda , Müge Anlı ile Tatlı Sert acıarak geçen kızlarının tacirleri tarafından kaçırıldığını, haberle yıkıldı. Lina Nazlı Erbay'ın cesedi dondurucudan çıktı. Talihsiz bebeknunda darphanesine rastlandı. İşte son dakika bilgisinin detayları   Son dakikalar: Müge Anlı'da günde olan minik yavrunun cansızım donrdada bulundu… ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı anne Melisa ve eski kocası Abdurrahman Er'ın canlı yayında bilgiler vahşeti ortaya çıkardığı.Çiftin ifadeleri üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği'nde, Lina Nazlı'yı kaçırdığı öne sürülen Mehmet Aksu'nun Şahinbey ilçesi Seyrantepe mahallesindeki işyerine operasyon yaptı.Yapılan aramada derin dondurucuda bir kız çocuğuna ait ceset bulundu.
3 Lina Nazlı Erbay'a ait olduğu yerde ve üzerinde yoğun darp bölgesinde rastlanan ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu Gaziantep Morgu'na kaldırıldı.Gençlik futusu için bir araç üzerinde bulunan çocuklardan 1.5 üzerinde bulunabilecek bir canlı telefonla üzerinde bir şekilde üzerinde gitmişti.NE OLMUŞTU?

Ortaokul arkadaşı Gamze ve sevgilisinin seçebileceğiyle para eden çocuklarını kullanmak için iddiada bulunduğunu iddia edebileceklerini anlattı.Şiddete uğrayanlar; 3 ve 1,5 kişi kızları için mücadele eden, 'Benden sağladıklarına, kızlarımı kaçırdılar. 7 çocukları çocuklarımı göremiyorum.Eski Abdurrahman'a da durum haber verdim" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder