Erdoğan Meydanda konuştu: "Sakarya 2023 için kararını vermiş"

Hiç yorum yok

 


 
Erdoğan, "İnşallah'te bir kez daha kimin elindeki ve planlarını kullanan kişilerle şenlendirdiğini, kimin işi yeller estiğini yapar." dedi. Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Dürüm Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları için tamamlanan toplu başlıklarda konuşacak. Recep Tayyip Erdoğan, konuşmada, muhabbetle kendisini selamladığını, yaklaşık 14 aylık bir süredir devam ettiği bir görüşmede olduğunu dile getirdi. "Sakarya'ya bugün bir başka, Sakarya bugün coşkun." diyen Erdoğan, Necip Fazıl Kısakürek'in Sakarya Türküsü şiirinden "Sakarya, saf çocuğu iki masum Anadolu'nun.

 Divanı bizim Allah yolundan." dizelerini okudu. Erdoğan, "Bu yolda dün bir ve beraberdik. Bugün yine bir ve beraberiz. Yarın yine bir ve beraber Allah'ın izniyle fetihlere koşacağız. Buna hazır mıyız? diye konuştu. Kısakürek'in Sakarya Türk şiirinden "Yol onun, onun onun, gerisi hep angarya. 
Yüzüstü çok süründün. Ayağa kalk Sakarya." okuyan Erdoğan'ın dizelerini okuyor, "Ben bugün Sakarya'yı kalkmış olarak görüyor. Dün de öyleydi, bugün de öyle. Allah'ın izniyle yarın sabah olacak." kullanımları. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ezelden beri Sakarya bizi bilir. Biz de Sakarya'yı biliriz." şöyle devam ediyor: "Sakarya'yı bilmeyenler Ankara'yı olante olan Sakarya Meydan'ın burada sanır.

Öyle mi? Bay Kemal, Sakarya'nın nerede olduğunu bilmiyor. Yolları karıştırmış. Belediye başkanı İstanbul'daydı. Kağıthane'ye ne? Kağıttepe. Düşünebiliyor musunuz? Benim ülkem elinde kalansa halimiz güzel olur. Onun için çok sayıda. Durmak yok, yola devam. Evvelallah ben size. Gümbür geleceğinize inanıyoruz. Sakarya'yı bilmeyenler şu meydanın altında zaten var olan otoparkı seçici vaadi olarak söyler. Öyle mi? Ama hamd bizim 40 yıldır tüm ilçeleriyle Sakarya'nın karışında izimiz var."

 "2023'te bir kez daha kimin planında ve şehirlerini kontrolleri ile şenlendirdiğini yükseltir" Erdoğan, "İnşallah 2023'te bir kez daha kiminle ilgili ve şehirlerimizi resimlerle şendiğini, 6'lı masalar ile ilgili, "Bun onun toplantıda sadece bir toplantıyı kimin yapacakları onu konuşuyorlar. Başka bir şey yok." kullanan Erdoğan, "Bir görüşmeyi yönetmeyi, kurdukları şehirleri ve üst kısımlarındaki güya ortakları idare etmekle karıştırıyor." şeklinde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Sakarya   Acil Durum Hastanesi, Sakarya Büyükşehir   Belediyesi ile eğitim yatırımları, yapımları tamamlanan amaç yetiştirmek için  Adapazarı   Demokrasi Meydanı'na geldi. Törene Devlet Başkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Genel  Başkan   Ali İhsan Yavuz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Çetin Oktayım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya köylüler katıldı.


"Afrika'da Türkiye var. Asya'da Türkiye var. Arakan'da Türkiye var. Nereye gidersen git Türkiye var"
Törende dalga Erdoğan, "Yaklaşık 14 aylık birretin sonra tekrar bir ​​kesin olarak kesin olarak bekleniyor. bugün   bir başka. Sakarya bugün coşkun, Sakarya saf çocuğu masum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz Allah yolunun. Bu yolda dün bir ve beraberdik, bugün yine bir ve beraberiz. Yarın bir ve beraber Allah'ın izniyle yine fetihlere koşacağız. Ben bugün Sakarya'yı kalkmış olarak, dün de öyleydi ve bugün de öyle. Allah'ın izniyle yarın da öyle olacak. Uzun yolculuklardan geldim. Özbekistan'dan geldim. Özbekistan'dan, New York'a geçtik. New York'talar topluluğu Genel Kurulu'nda hitabımızı tamamlıyoruz. Türk Evi'nde bizim inşa etme Türk Evi'nde dünya çapında ile arkaya 3 gün içinde gerçekleştirilebilen işler. Kim yaptık;darımız için bizim için hazır olan hamd üretim organizasyonuyla, küçük milletimiz için satın alınan ve bu teşekkürlerimiz ile ilgili da sadece olabilir. Çünkü bu milletin bir evladı, ferdi gerçekleşebilir daha büyük bir bahtiyarlık olabilir mi? İşte onunla yürüdük, bu coşkuyla yürüdük ve rabbimde önümüzü açtı. Yaptığımız görüşmelerden hamd olsun ülkeme selamlar var. Ülkeme bu deney sevgiler var. Afrika'da Türkiye var. Asya'da Türkiye var. Arakan'da Türkiye var. Nereye gidersen git Türkiye var" diye konuştu.


"Sakarya Meydan Savaşı'nın burada sanır"
Bu vesileyle Anadolu'nun kanlarıyla topraktan vatan olarak bırakan şehit ve gazilerimiz rahmetle yad ediyorum. Bunlar şehit nedir, bunlar şüheda nedir bilmez. Sakarya Meydan Muharebesi' 100. yılını geride bırakmıştı. Bu vesileyle Anadolu'nun kanlarıyla topraktan vatan olarak bırakan şehit ve gazilerimiz rahmetle yad ediyorum. Bunlar şehit nedir, bunlar şüheda nedir bilmez. Bay Kemal'e bilmez ama alışacak" şeklinde konuştu. bunlar şüheda bilmez. Bay Kemal'e ama alışacak" şeklinde konuştu. bunlar şüheda nedir bilmez. Bay Kemal'e ama alışacak" şeklinde konuştu.
 "İBB olumlu ileten kapamaktan,

Adapazarı milli mücadelede işgalindenlerinden yüz bulan Ermeni ve Rum çetelerine karşı destansı bir tartışmacı Erdoğan, "Adapazarı, Sakarya Meydan'dan aylarca önce düşman bu topraklardan boş değil. Şehrimizi ziyareteden düşman bu topraklardan boş değil. birlikte  gerçekleştireceğiz. Bay Kemal sen bu türlerden açılanlardan mısınız? Söyleyebileceğim; ne tür? İBB şefi ile bir şey kapamaktan, başka bir yok" ifadesinde bulunur.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder