As Akyazıspor’dan Vefa Ziyaretleri

Hiç yorum yok


As Akyazıspor yönetimi Yaşar Yazıcı ve Birol Atasoy’un ailelerini unutmadı. As Akyazıspor kulübü başkanı Şamil Türkan ve beraberindeki heyet Akyazı’mızın uzun yıllar belediye başkanlığını aynı zamanda ilçemizin en büyük markası As Akyazıspor’un kulüp başkanlığı görevini üstlenmiş olan geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Yaşar Yazıcı’yı ve maddi manevi olarak uzun yıllar genel kaptanlık görevinde bulunmuş yine yakın zamanda aramızdan ayrılan Birol Atasoy’u anlamlı ziyaretlerle andı.

As Akyazıspor kulübü başkanı Şamil Türkan ziyaretlere ilişkin açıklamasında; kulübümüze azımsanmayacak derecede hizmetleri bulunan değerli büyüklerimize vefayı ve saygıyı her zaman en önde tutmaya çalışıyoruz. Gençliğe ve spora yatırımda bulunarak şahsımında As Akyazısporun altyapısında bulunduğu altın günleri yaşatan değerli büyüklerimize ve en büyük fedakarlığı yapan ailelerine çok teşekkur ediyoruz. 

Bu vesileyle merhum başkanımız Yaşar Yazıcı ve merhum genel kaptanımız Birol Atasoy’ Allahtan rahmet değerli ailelerine sabırlar dileriz. Merhum Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’nın eşi Sabiha Yazıc'ıya ve As Akyazıspor eski genel kaptanı merhum Birol Atasoy’un oğulları Ali Feyyaz Atasoy ve Hakan Atasoy’a 40. Yıla özel formaları takdim edildi. 


Hiç yorum yok

Yorum Gönder