Hakemlere isyan edip ligden çekildiler

Hiç yorum yok


 

Hakemlere isyan edip ligden çekildiler

Sakarya 1.Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Hızırtepe Özenspor şok bir kararla ligden çekildi. Geride kalan 7.haftada yaşanan hakem hatalarına isyan eden Hızırtepe Özen'in yaptığı açıklama ile sonraki operasyonlara altyapı yaş kategorilerinde devam edeceğini duyurduSakarya 1.Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Hızırtepe Özenspor şok bir kararla ligden çekildi. Geride kalan 7.haftada yaşanan hakem hatalarına isyan eden Hızırtepe Özen'in yaptığı açıklama ile bundan sonra bunların yürütülmesine altyapı yaş kategorilerinde devam edeceğini duyurdu

İŞTE O AÇIKLAMA

Hızırtepeözenspor olarak; futbol kurallarından bihaber olan bazı hakemlerin kendini futbolun demir ve çimentosu olan spor kulüpleri ve sporculardan üstün görme, yasal dokunulmazlığını ve beyanlarının şartsız sorgusuz doğru sayılmasının üzerinde şımarıklıklarından yorulduğumuz için bir takım görevlilerinden çekilme kararı aldı.


Bu şehrin köklü takımlarından olan Hızırtepeözenspor ve diğer kulüplerin bu ve benzeri sebeplerden dolayı bir takımlarını sahada göremeyecek olan bu hakemler, bu gidişle kariyer basamağı olarak yapacakları müsabaka bulamayacaktır. 


Bu durum ASKF yetkililerini de endişelendirmelidir. 


Yoksa ayakta ayakta tutan kulüpleri bulamakta zorlanacaklardır. Hızırtepeözenspor kulübü olarak bu olaylara dayanacak ne maddi ne manevi gücümüz kalmamıştır. ASKF bizlerin haklarını koruma görevini yerine getirmeli bu liglerin bir kaç kulüpten ibaret olmamasının güvenini bizim gibi kulüplere vermelidir. 


Bu tarihe kadar amacın sadece sporcu yetişmek olan ve bu amaca hizmet edip Sakaryaspor'dan Galatasaray'a kadar bir çok kulübe sporcu yollamış bir kulüp olarak bu dayanak sonra da altyapı yaş kategorilerinde hücrelerinde devam edecek.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder