Müge Anlı’da inanılmaz olay: 70’lik ihtiyar 18 yaşındaki kızımı tılsımla kandırıp kaçırdı!

Hiç yorum yok


 Müge Anlı ile Tatlısert'e katılan Mehmet Ataş, 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki Kahraman isimli kişinin kaçtığını söyledi. "70'lik ihtiyar, tılsım yaparak yaşamını kandırıp kaçtı" diyen gözü yaşlı babanın sözleri milyonları şoke etti…Müge Anlı'da inanılmaz olay: 70'lik ihtiyar 18 yaşındaki oğlunu tılsımla kandırıp kaçtı!

Müge Anlı'da inanılmaz bir olay daha yaşandı… Gaziantep'te oturan Mehmet Ataş , Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş'ın kaçırıldığını anlattı.   Müge Anlı'da inanılmaz olay: 70'lik ihtiyar 18 yaşındaki oğlunu tılsımla kandırıp kaçtı!

Ataş, "18 yaşındaki mahallini 70 yaşındaki Kahraman isimli ihtiyar kaçtı. Kızımı tılsım yaparak kandırdı.Müge Anlı'da inanılmaz olay: 70'lik ihtiyar 18 yaşındaki oğlunu tılsımla kandırıp kaçtı!

Müge Anlı'nın ekibi ise 18 yaşındaki müşterinin alıkonulduğu evin kapısını çaldı.Müge Anlı'da inanılmaz olay: 70'lik ihtiyar 18 yaşındaki oğlunu tılsımla kandırıp kaçtı!

Yüzünü interneti utandırdığını söylediği Kahraman isimli kişi ise şu ifadeleri kullandı: "Kızını kötü yollardan kurtardım. Ben ona yardımcı oldum. Evet doğru bir vakitler tılsımlarla uğraştım.Müge Anlı'da inanılmaz olay: 70'lik ihtiyar 18 yaşındaki oğlunu tılsımla kandırıp kaçtı!

Müge Anlı  ise "Kızınız kocam diye geçiyor. Buna ne diyeceksin?" yöneltti.Müge Anlı’da inanılmaz olay: 70’lik ihtiyar 18 yaşındaki kızımı tılsımla kandırıp kaçırdı!

70 yaşındaki Kahraman ise "Öyle bir şey yok" diyerek iddiaları reddetti. O anlar canlı yayına böyle yansıdı:

Hiç yorum yok

Yorum Gönder