300 bin liranın altına sıfır araç geldi:

Hiç yorum yok


 Çok yakında tüm sokaklar bu araba ile dolacak! Dünyada kullanım oranı hızla artan elektrikli aletlerin fiyat avantajıyla dikkat çekmeye devam ediyor, işte Çin'de üretilerek Türkiye pazarına sokulması planlanan 295.000 liralık araca ait bilinen detaylar.


Araba almak için birikim yapan pek çok kişi, Türkiye'deki sıfır ve ikinci el fiyatları sürekli takip ederken, dünyanın diğer ucundaki Türkiye'de araba almak isteyenlerden sevindiren haber geldi.

Yapılan yapıya göre, Çin'in en büyük otomobil üyelerinden biri Türkiye pazarına yaklaşık 300.000 TL'nin altında sıfır bir araçla giriş yapacak işte. Türkiye'de satılması beklenen araca ait tüm detaylar.

HER ÖZELLİĞİTAM  TAM

Changan'ın en çok tercih edilen modelleri arasında  yer alan Alsvin, hem özellikleri hem de fiyatıyla dikkat çekiyor.Asya pazarında Alsvin standartlarında başka ucuz bir model bulunamazken Türkiye fiyatlarında da bulunması neredeyse imkansız.  

Aracın donanımı Fiat Egea'ya benzerken standart egea modeli Bir araçta görülen tüm özellikleri Alsvin'de de yer aldığı belirtildi.

Türkiye'de 450.000 TL'den satışa sunulan Fiat Egea modelinin yeni yeni rakibi Changan Alsvin olacak. Sıfır fiyatına Fiat Egea'da bulamayacağınız Alsvin model aracın fiyatı ise vergiler dahil 295.000 TL olarak satışa sunulacak.

Aracın pazara girişi merakla beklenen, uygun fiyatta araç almanın da mutluluğunu barındırıyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder