Son dakika | İçişleri Bakanlığı binasına bombalı saldırı!

Hiç yorum yok






 Son dakika haberi... İç İşleri Bakanlığı'nın Kızılay evinin önünde patlama sesi duyuldu, ardından da silah sesleri geldi. Bir Haber muhabiri Murat Sekban'ın aktardığı bilgilere göre; İçişleri Bakanlığı'na bombalı araçla yapılan saldırı iddiaları yönünde bilgiler var. . Son dakika haberi... İç İşleri Bakanlığı'nın Kızılay evinin önünde patlama sesi duyuldu, ardından da silah sesleri geldi. Bir Haber muhabiri Murat Sekban'ın aktardığı etkilere göre; İçişleri Bakanlığı'na bombalı araçla yapılan saldırı iddiaları yönünde bilgiler var. .

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Savaş Bakanlığı'nın silahlarının patlama sesinin ve silah seslerinin ardından emniyet güçlerinin kapsadığı geniş bölgede güvenlik önlemleri alındı.

TBMM Çankaya kapısına da yakın bir noktada patlama sesi nedeniyle Atatürk Bulvarı trafiğine yer veriliyor.

Özel harekat polisleri de olay yerine intikal etti. İtfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bulunuyor.

İçişleri Bakanlığı'nın önünde yer alan ticari bir araç camlarının patladığı görülen olay yerinde çatışmanın başladığı belirtiliyor.

.İçişleri Bakanlığı'nın önünde yer alan ticari bir aracın camlarının patladığı görülürken olay yerinde çatışma çıktığı belirtiliyor.

"PATLAMA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİ"

A Haber Muhabiri Murat Sekban, olay yerinden şu bilgileri aktardı:

"İçişleri Bakanlığı'nın tam da önünde gerçekleşti patlama. Olay yerinde çatışma çıktığı ve bir saldırı olduğuna dair iddialar var. Resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor. Çatışmanın çıktığı kesin.

"TÜM GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMIŞ DURUMDA"

Ticari aracın camları tamamen kırılmış durumda. Olası yeni bir saldırıya karşı tüm güvenlik önlemi alınmış durumda... Ekipler çelik yeleklerini giyerek bölgede kuş uçurtmuyor."

.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder